پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
پنج شنبه ٦ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۲ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۷۰۲ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۹۶۵۱ مورد

شنبه ١٨ اسفند ١٣٩٧ ساعت ١٤:١٥ ب.ظ   ( بازدید : 434 نفر )

آجیل نوروز را برای پیشگیری از فشار خون بالا و حفظ سلامت بدن خام و کم نمک انتخاب کنید.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد با تاکید بر این مطلب گفت : مصرف آجیل در ایام نوروز باید در حد متعادل و از نوع کم نمک باشد.
 شهلا جودت نسبت به مصرف زیاد آجیل و زیاده روی در آن هشدار داد و افزود : انواع مغزها و تخمه ها حاوی مقادیر زیادی چربی است به طوری که هر 100 گرم آن حدود 500 تا 600 کالری دارد.
وی تصریح کرد : آجیل هایی که دست ها را رنگی می کند با مواد شیمیایی رنگ شده است که میزان ابتلا به حساسیت ها را افزایش می دهد بنابراین از خرید آن ها به شدت خودداری کنید.
وی تاکید  کرد : آجیل عید را از دوره گردها تهیه نکنید و همچنین از خرید پسته هایی که پوست زرد و براق دارند خودداری کنید.
وی اظهار داشت : آجیل باید از مراکز معتبر و بهداشتی خریداری شود و بهتر است آجیل باقی مانده بعد از تعیطلات نوروز در ظروف در بسته و در فریزر نگهداری شود.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.