پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ١ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۳۶ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۷۵۵ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۱۹۹۰ مورد


تهیه غذا از رستوران های بین راهی شناخته نشده طی سفرهای نوروزی ، تهدیدی برای سلامت اعضای خانواده به ویژه کودکان است .

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد عنوان کرد : غذاهایی که برای سفر تهیه می شود به هیچ عنوان نباید آبکی باشد زیرا احتمال فساد آن ها بیشتر است و میکروب ها و باکتری ها در فضای مایع، محیط مناسب تری برای رشد و تکثیر پیدا می کنند.
جودت افزود : غذاهای خشک همراه با سبزیجات تازه که به خوبی شسته و ضد عفونی شده باشد بهتر از هر نوع غذای دیگری است.
وی تاکید کرد : از مصرف پنیر، سرشیر و خامه غیر پاستوریزه، انواع سس های چرب به ویژه سس مایونز در طول سفر به شدت خودداری کنید و بهتر است از لبنیات و ماست های کم چرب و پاستوریزه و لیمو ترش به عنوان چاشنی سالاد استفاده کنیم.
وی اظهار داشت : مصرف نوشیدنی های محلی نظیر آب زرشک، آب آلبالو و لواشک، تمبر هندی و آلوچه که بسته بندی نشده است و دارای کد بهداشتی و پروانه ساخت نیست به هیچ عنوان توصیه نمی شود.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.