دوشنبه ٦ خرداد ١٣٩٨ -

در آتش بازی مراسم چهارشنبه آخر سال سالیانه تعداد زیادی از افراد به دلیل سهل انگاری دچار آسیب های جبران ناپذیری همچون سوختگی ، قطع عضو و معلولیت های جسمی می شوند.

به گزارش « وب دا » رئیس سازمان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه با بیان این مطلب گفت : طی سال های اخیر متاسفانه سنت کهن و شاد چهارشنبه سوری از حالت اصلی خود خارج شده و به سمت خشونت و رفتارهای پرخطر سوق داده شده است .
دکتر « تقی دولت آبادی » تصریح کرد : قربانیان حوادث خطرآفرین در شب چهارشنبه آخر سال عمدتا نوجوانان و جوانان و بیشتر پسران هستند.
وی تاکید کرد : از نگهداری مواد محترقه ، تهیه و ساخت وسایل آتش بازی بخصوص در منزل، زیر زمین و... و از حمل مواد محترقه و آتش گیر و انفجاری حتی به مقادیر بسیار کم در جیب لباس  و کیف جدا خودداری کنید.
این مسئول همچنین افزود : از پرتاب مواد آتش زا مانند فشفشه بر روی درخت ها ، بام و بالکن منازل که از عوامل عمده بروز آتش سوزی است ،اجتناب کنید.
دکتر دولت آبادی با اشاره به اینکه سال گذشته در مراسم چهارشنبه آخر سال ۴ نفر در بازه سنی ۱۵تا ۳۴ ساله مصدوم و در محل درمان شدند ، یادآورشد : ضرورت دارد والدین بر روند برگزاری این مراسم  توسط فرزندانشان نظارت داشته باشند تا بتوان از بروز حوادث جبران ناپذیر پیشگیری کرد.