به مناسبت هفته سلامت و زن جشنواره غذاهای سنتی و صنايع دستي بیمارستان امام علی(ع) در تاریخ 04/02/93 در سالن سلف سرويس بیمارستان با حضور معاون محترم آموزشي دانشگاه، رياست و مسئولين بيمارستان و كارشناسان تغذيه از ساعت 9 الي 11 برگزار گردید. هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سنتی در جهت ارتقای تغذیه صحیح و سالم بود. تعداد 30 نوع غذای سنتی در این جشنواره به نمایش گذاشته شد. کلیه غذاها دارای مشخصات (ترکیبات، طرز تهیه و ارزش غذایی، تزئينات، طعم و مزه غذا ) معیارهای سنتی بودن طعم و مزۀ غذا، ارزش غذایی، ظاهر غذا و تزئینات آن در انتخاب غذاهای برتر منظور شده بود.
3 نفر در قسمت جشنواره غذا:1.خانم فاطمه ارکی 2.معصومه رحیمی 3. موسی صدیقی
2 نفر در غرفه ي صنايع دستي:1.محمدجلیل چپری 2. اقدس محمدزاده
به عنوان نفرات برتر برگزيده شدند و با اهداء جوايز از زحمات شركت كنندگان تقدير و تشكر به عمل آمد.
محمد امین رحمتیان
بیمارستان امکام علی (ع)