پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ١ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۳۷ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۴۱۸ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۲۶۵۳ مورد

دوشنبه ٢٧ اسفند ١٣٩٧ ساعت ١١:١١ ق.ظ   ( بازدید : 374 نفر )

از زیاده روی در مصرف گوشت و حبوبات در ایام نوروز به دلیل افزایش کالری روزانه با مصرف شیرینی و آجیل خودداری کنید.

به گزارش وب دا، عضو هیات علمی دانشگاه و متخصص تغذیه با اعلام این مطلب گفت : با توجه به حجم بیشتر آجیل مصرفی در ایام نوروز، سهم زیادی از گروه پروتئین به وسیله آجیل پوشش داده می شود بنابراین برنامه وعده های غذایی باید به گونه ای باشد که در مصرف گوشت، حبوبات و تخم مرغ زیاده روی نشود.
دکتر توپچیان افزود : اگر در مصرف آجیل تعادل را رعایت می کنید ، می توانید نهار یا شام را به طور معمول میل کنید اما افرادی که آجیل مصرفی آن ها زیاد است و 5/3 تا 5 واحد از پروتئین مورد نیاز بدن را از گروه آجیل ها دریافت می کنند ، بهتر است از میزان مصرف گوشت خود بکاهند.
وی اظهار داشت : مصرف روزانه سه واحد لبنیات توصیه می شود و استفاده از ماست در وعده های نهار و شام یا پنیر و شیر در وعده صبحانه می تواند این نیاز را رفع کند.
وی خاطرنشان کرد : اگر به دلیل خوردن تنقلات زیاد احساس سیری می کنید و یکی از وعده های غذایی را از دست داده اید می توانید یک واحد لبنیات را در قالب شیر یا ماست به عنوان میان وعده استفاده کنید.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.