کارگاه آموزش GMP و ضوابط سازمان غذا و دارو با مشارکت دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشگاه پیام نور بجنورد، در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وب دا، مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: به منظور ارتقای سطح علمی دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشگاه پیام نور بجنورد، یک دوره کارگاه آموزش اصولGMP یا رعایت شرایط خوب ساخت در طراحی کارخانجات مواد غذایی و همچنین آشنایی با ضوابط سازمان غذا و دارو برگزار شد.
دکترحسن براتی زاده، هدف از اجرای این دوره را آمادگی دانشجویان رشته صنایع غذایی پس از فارغ تحصیلی و کسب تجربه پیش از پذیرش مسئولیت در کارخانجات مواد غذایی عنوان کرد.