دوشنبه ٦ خرداد ١٣٩٨ -

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، تربیت نیروی انسانی کارآمد را موتور محرک و از نقاط قوت دانشگاه علوم پزشکی دانست.

به گزارش وب دا، دکتر علی حق بین در آئین اختتامیه دوازدهمین جشنواره دانشگاهی آموزشی شهید مطهری و مراسم گرامیداشت مقام استاد، اظهار کرد: علوم پزشکی از معدود نهادهایی است که نیروهای خود را پس از آموزش به کار می گیرد.
وی ضمن تقدیر از اساتید و اعضای هیئت علمی برجسته دانشگاه ، تصریح کرد : در هر سازمان رکن اصلی، منابع انسانی کارآمد است که آن مجموعه را رو به رشد و تعالی می برد.
وی خاطرنشان کرد: تربیت نیروهایی که به خود سازمان برمی گردند، از نقاط قوت دانشگاه و وجه تمایز آن با سایر دستگاه ها است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار کرد: با تمام توان باید نیازسنجی و علم آموزی شود که در این راستا مسئولیت اساتید خطیر است.
دکتر حق بین گفت: خداوند در قرآن کریم فرموده که از روح خود در انسان دمیدم و معلمان و اساتید این جنبه انسانی را پرورش داده و تعالی می بخشند لذا مسئولیت بزرگی بر دوش دارند .
وی یادآور شد: کشورهایی که به حوزه آموزش به طور ویژه توجه دارند ، رشد خوبی کرده اند و در جامعه باید جایگاه والای اساتید و معلمان تعریف شده باشد.
معاون آموزشی دانشگاه نیز در این آئین با بیان اینکه در اجرای طرح تحول آموزش، اساتید نقش مهمی داشتند، گفت: باید در اجرای طرح تحول آموزش نگاهی متفاوت از سایر طرح های اجرایی داشته باشیم تا وجه تمایز در این حوزه به خوبی مشاهده شود.
دکتر محمدرضا صفدری با تاکید بر اینکه نباید از دیگر دانشگاه ها در اجرای طرح های پژوهشی عقب بمانیم، اضافه کرد: برنامه های متعدد آموزشی در دانشگاه داریم اما برای جلوگیری از تعدد کاری باید هدفگذاری کرد.
وی تداوم در اجرای اهداف را رمز موفقیت دانست و اضافه کرد: ارزیابی کیفیت آموزش از دیگر مباحثی است که اساتید دانشگاه باید به آن توجه کنند.
وی اظهار کرد: شاخص های مهم در ارزیابی آموزش، پذیرش دانشجویان در آزمون های جامع سراسری و تحصیلات تکمیلی است.
دکتر صفدری، تغییر 20 درصد از برنامه راهبردی وزارت متبوع در نظام آموزشی را وجه تمایز این معاونت با سایر معاونت های دانشگاه و عمل به آن را فرصتی برای پیشرفت علمی دانست.
  وی همچنین اجرای طرح دوره های آموزش مجازی پزشکی به عنوان یک برند برای دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی را خواستار شد و افزود: اجرای این طرح توفیقات خوبی را به همراه خواهد داشت.
بر پایه این گزارش در آئین اختتامیه دوازدهمین جشنواره دانشگاهی آموزشی شهید مطهری و مراسم گرامیداشت مقام استاد، با اهدای لوح تقدیر از اساتید و پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تقدیر شد.