جمعه ١ شهریور ١٣٩٨ -

معاون فرهنگی و دانشجویی از مدیران و کارکنان واحدهای تابعه دانشگاه به منظور مشارکت در پویش ملی بهارهمدلی دعوت نمود .

به گزارش وب دا دکتر فریمان ابراهیم زاده اظهار داشت: مشارکت فعالانه اقشار مختلف در امور اجتماعی بدون تردید موجبات ترویج فرهنگ نوع دوستی و حس مسئولیت اجتماعی را  در جامعه فراهم خواهد آورد.
وی تصریح کرد : پویش بهار همدلی به منظور یاری رساندن به هموطنان عزیز استان های سیل زده و با هدف مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ساخت منازل هموطنانمان در این مناطق شکل گرفته است و در اولین قدم اعضای هیات رئیسه دانشگاه ها به این پویش پیوسته اند.
وی عنوان کرد : از همکاران عزیز دانشگاه که همواره با روحیه همدلی و مشارکت فعال در خلق حماسه های نوع دوستانه و خداپسندانه نقش آفرین بوده اند، دعوت به عمل می آید با واریز کمک  های نقدی خود به شماره کارت بانکی 6014337490203666 به نام رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این پویش ملی سهیم گردند.