دوشنبه ٢٧ خرداد ١٣٩٨ -

چهارشنبه ٢٢ خرداد ١٣٩٨ ساعت ١١:٥٥ ق.ظ   ( بازدید : 11 نفر )

نشست وبیناری دانش پژوهی آموزشی در آیین نامه ارتقا و عملکرد کمیته‌های دانشگاهی دانش پژوهی آموزشی با حضور مسئولین و کارشناسان معاونت آموزش دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی معاونت آموزشی دانشگاه اظهار کرد: این نشست با توجه به اهمیت تقویت و گسترش دانش پژوهی آموزشی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد.

محبوبه طباطبایی چهر هدف از برگزاری این جلسه را تبیین موضوعات مرتبط با دانش پژوهی آموزشی و رفع ابهامات موجود، با شرکت مدیران مراکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و سایر اعضای هیات علمی فعال در این زمینه  از سراسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه این جلسه به صورت مجازی (وبینار) با حضور آقای دکتر میرزازاده مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی وزارت، برگزار شد، خاطرنشان کرد: در این نشست ابهامات، سوالات و پیشنهاداتی مطرح و حاضرین در این نشست مجازی به تبادل نظر پرداختند.

قابل ذکر است که تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه با حضور در تالار اندیشه معاونت آموزشی و سایر اعضا  از محل کار خود توسط رایانه و یا تلفن همراه در این جلسه شرکت کردند.