دوشنبه ٢٧ خرداد ١٣٩٨ -

چهارشنبه ٢٢ خرداد ١٣٩٨ ساعت ١٣:٥٧ ب.ظ   ( بازدید : 19 نفر )

همزمان با سراسر کشور، طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در بیمارستان بنت الهدی بجنورد در حال اجرا است.

به گزارش وب‌دا، رئیس بیمارستان بنت الهدی بجنورد با اشاره به اینکه گروهی از جامعه هدف بسیج ملی کنترل فشار خون بانوان باردار هستند، اظهار کرد: از روز آغاز طرح تا امروز، فشار خون 251 نفر در بیمارستان بنت الهدی کنترل و ثبت شده است.

دکتر حجت الله احتشام منش از مادران باردار خواست تا با مراجعه به این بیمارستان و مراکز تعیین شده توسط دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، از وضعیت جسمی و میزان فشار خون خود با خبر شده و در صورت بالا بودن فشار با تداوم درمان از عوارض آن پیشگیری کنند.

وی خاطرنشان کرد: فشار خون بالا عامل بسیاری از سکته های قلبی و مغزی، بیماری های کلیوی و چاقی است.

وی تصریح کرد: فشار خون بالا در دوران بارداری نیز برای مادر خطرناک است و در صورت ابتلا، مادر باید تحت نظر پزشک متخصص فشار خود را مرتب کنترل کند.

گفتنی است مرحله غربالگری طرح بسیج ملی کنترل فشار خون از 18 خردادماه سال جاری در سراسر کشور آغاز و تا پانزدهم تیرماه ادامه دارد.