پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ٨ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۹ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۶۱۱ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۵۶۳۳ مورد

دوشنبه ١٠ تیر ١٣٩٨ ساعت ١٢:١٩ ب.ظ   ( بازدید : 588 نفر )

محدوديت مصرف غذاهاي چرب و پر كالري در فصل تابستان

مصرف غذاهاي پرچرب و پركالري را به دليل كنترل بهتر دماي بدن در فصل تابستان محدود كنيد.

به گزارش پايگاه خبري وبدا، متخصص تغذيه و عضو هيئت علمي دانشگاه با تأكيد بر اين مطلب گفت: خوشبختانه در فصل تابستان به دليل تنوع بيشتر ميوه ها و سبزي ها مي توان مقادير قابل توجهي از ويتامين ها را تأمين كرد.

دكتر اميد توپچيان افزود: حذف مواد غذايي پرچرب و گوشت قرمز ، استفاده از غذاهاي آب دار و نوشيدني هاي ولرم ، پرهيز از مصرف قهوه ، پنيرهاي چرب، غذاهاي سنگين و پرپروتئين و نوشيدني هاي گازدار رنگ تيره در فصل تابستان به كاهش دماي بدن و راحتي افراد كمك شاياني مي كند.

وي افزايش وعده ها و كاهش حجم غذاهاي دريافتي در فصل تابستان را در كاهش توليد گرماي بدن مؤثر دانست و اظهار داشت: بدن ما براي هضم غذاهاي سنگين به انرژي بيشتري نياز دارد و وقتي ميزان انرژي مصرفي افزايش مي يابد، دماي دروني بدن بالا رفته و بيشتر احساس گرما مي كنيم.

وي خاطرنشان كرد: مصرف زياد چربي ها نيز باعث كاهش سرعت هضم غذا مي شود و بدن براي هضم و تجزيه شدن تلاش مضاعفي را متحمل می شود ، بنابراين بهتر است مواد غذايي سرشار از آب را جايگزين غذاهاي پرچرب كنيد.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.