پنج شنبه ٢٧ تیر ١٣٩٨ -

سه شنبه ١٨ تیر ١٣٩٨ ساعت ١٤:١٧ ب.ظ   ( بازدید : 12 نفر )

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه گفت: اعضای هیئت علمی می‌توانند با شرکت در سمینار مجازی دانش پژوهی به صورت آنلاین، از امتیاز ماده یک آیین نامه ارتقا بهره مند شوند .

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، محبوبه طباطبایی‌چهر اظهار کرد: با توجه به اهمیت فعالیت‌های دانش پژوهی آموزشی در ارتقای آموزشی اعضای هیئت علمی و لزوم آشنایی با مفاهیم اولیه و پیشرفته دانش پژوهی، نخستین سمینار مجازی کشوری آشنایی با دانش پژوهی آموزشی در آیین نامه ارتقای اعضای هیات علمی برگزار می شود.

وی اضافه کرد: برگزاری این سمینار بر عهده مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی وزارت با همکاری مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه است.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه تصریح کرد: اعضای هیئت علمی می‌توانند با شرکت آنلاین در این سمینار مجازی از امتیاز ماده یک آیین نامه ارتقا بهره‌مند شوند.

طباطبایی چهر با اشاره به اطلاعات تکمیلی در مورد این سمینار یادآور شد: زمان برگزاری سمینار تاریخ 25 تیرماه 98 ساعت 8:30 تا 13 در تالار اندیشه معاونت آموزشی دانشگاه برگزار می شود.

وی مبانی و مفاهیم پایه دانش پژوهی، ارزیابی دانش پژوهی آموزشی، راه کارهای ترویج دانش پژوهی آموزشی و دانش پژوهی آموزشی در آیین نامه ارتقا را از محورهای این سمینار نامید.