پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
چهارشنبه ١٩ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۸۲ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۳۸۵ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۷۹۱۲۸ مورد

چهارشنبه ١٩ تیر ١٣٩٨ ساعت ١٤:٤٨ ب.ظ   ( بازدید : 287 نفر )

مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: علاوه بر سطح تحصیلات مادران، شهرنشینی، اشتغال و تغییر سبک زندگی نیز از عوامل دخیل در کاهش تعداد فرزند محسوب می شود.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، دکتر مریم پورآدینه با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی جمعیت اظهار کرد: از منظر رفتارشناسی بخش قابل توجهی از قشر تحصیل کرده تمایلی به بیش از یک فرزند ندارند و تغییر سبک زندگی و رفاه از عوامل مهم دخیل در این امر محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه بر اساس پژوهش های انجام شده تمایل یک سوم جامعه به تک فرزندی است، ادامه داد: یکی از اثرات مهم و نامطلوب تک فرزندی، به هم خوردن توازن و تعادل نسل است.

وی خاطرنشان کرد: سهم مادران تحصیل کرده از جمعیت در آینده بسیار کمتر از مادران کم تحصیلات است.

مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اینکه بر اساس آخرین آمار سرشماری در سال 90، نرخ باروری کلی به 1.8 رسیده است، افزود: برای پیشگیری از منفی شدن نرخ جمعیت، با تمهیدات مختلف در کمترین فاصله زمانی این نرخ تا حداقل 2.1 افزایش یابد.

دکتر پور آدینه تصریح کرد: با توجه به پیام مقام معظم رهبری در زمینه ریشه یابی علل گرایش به کاهش جمعیت، با برنامه ریزی در راستای بهبود آن می توان نقش مهمی را در جبران این کاهش آمار ایفا کرد.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.