دوشنبه ٢٥ آذر ١٣٩٨ -

سه شنبه ٢٢ مرداد ١٣٩٨ ساعت ١١:١٧ ق.ظ   ( بازدید : 18 نفر )

امکان انجام فرآیند ترفیع به صورت تمام الکترونیکی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ایجاد و در سامانه ثبت فعالیت های اعضای هیات علمی در دسترس قرار گرفت .

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مدیر امور هیات علمی دانشگاه با اعلام این خبر اظهار کرد : از این پس اعضای هیات علمی دانشگاه می توانند فرآیند ترفیع را به صورت تمام الکترونیکی انجام دهند .

احمد کاملی تصریح کرد: با بالا بردن توان زیرساختی و نرم افزاری سامانه ثبت فعالیت های اعضای هیات علمی ، روند اخذ ترفیع و پایه به صورت تمام الکترونیکی در سطح دانشکده ها و دانشگاه قابل انجام است .

وی خاطرنشان کرد: این امر در راستای شفاف سازی فرآیند ترفیع صورت پذیرفته و تمام اعضای هیات علمی دانشگاه می توانند در سامانه ثبت فعالیت ها به جزئیات نحوه ترفیع دسترسی داشته باشند .