چهارشنبه ٢ بهمن ١٣٩٨ -

چهارشنبه ٣٠ مرداد ١٣٩٨ ساعت ١٢:٥٥ ب.ظ   ( بازدید : 178 نفر )

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به همراه تنی چند از مدیران دانشگاه از دو خانواده دانشجوی جانباز و آزاده دیدار و دلجویی کردند.

به گزارش پایگا خبری وب‌دا، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در این دیدار اظهار کرد: زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان تأثیر مهمی در تربیت نسل‌های بعدی کشور دارد.

دکتر امیر امانی بر ترویج فرهنگ دیدار با خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان در جامعه تاکید کرد و افزود: خانواده جانبازان و آزادگان ثروت جامعه اسلامی هستند.

در این دیدار ضمن ادای احترام به مقام والای شهدا، جانبازان و ایثارگران ایران اسلامی از صبر و استقامت دو خانواده دانشجوی جانباز و آزاده سرافراز میهن، آقایان کریمی زاده و کوهی تجلیل شد.

گفتنی است دکتر پیمان فیضی مدیر روابط و امور بین الملل، دکتر اکبر صولتی مدیر فرهنگی و دکتر مهدی قربانیان مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این دیدار حضور داشتند.