سه شنبه ٢٦ شهریور ١٣٩٨ -

شنبه ١٦ شهریور ١٣٩٨ ساعت ١٤:٢١ ب.ظ   ( بازدید : 18 نفر )

جلسه کار گروه دبیرخانه مکانیزه دانشگاه با حضور معاون توسعه دانشگاه و مدیران حوزه معاونت توسعه و مدیر فاوای دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، در این جلسه که به منظور بررسی وضعیت دبیرخانه مکانیزه دانشگاه برگزار شد، دکتر محمود عباسی معاون توسعه دانشگاه در جمع مدیران حوزه توسعه و مدیر فاوای دانشگاه وضعیت تبدیل فرآیندهای مدیریت های حوزه توسعه را جهت الکترونیکی شدن دبیرخانه دانشگاه مورد بررسی قرار داد.

در این جلسه برخی از فرآیندهای مدیریت ها مورد بررسی قرار گرفت که طی آن مقرر شد مدیران حوزه توسعه دانشگاه نسبت به ارائه فرآیندهای منتخب حوزه خود با شرایط مورد تایید در جلسه، به حوزه فاوا جهت الکترونیکی شدن فرآیندها اقدام کنند.

گفتنی است دبیرخانه الکترونیک  با محوریت کاهش هزینه های مصرفی در فرآیندهای جاری دانشگاه از طریق الکترونیکی شدن فرآیندها، زیر نظر حوزه های فاوا و پشتیبانی دانشگاه شروع به کار کرده است.