سه شنبه ٢٦ شهریور ١٣٩٨ -

چهارشنبه ٢٠ شهریور ١٣٩٨ ساعت ١٤:٢٦ ب.ظ   ( بازدید : 62 نفر )

سرپرست مجتمع آموزش عالی سلامت و شبکه بهداشت و درمان شیروان از اتمام عملیات ساخت چهار مرکز و خانه بهداشت در شهرستان شیروان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، دکتر علی آرمیده اظهار کرد: از مجموع طرح ها، دو خانه بهداشت در روستای حسین آباد و عبدآباد از توابع بخش مرکزی و دو مرکز خدمات جامع سلامت در روستای دوین و شهر زیارت است.

وی با بیان اینکه طرح های مذکور توسط خیرین احداث شده است، خاطرنشان کرد: در این شهرستان 17 مرکزخدمات جامع سلامت  و 80 خانه بهداشت فعال است که شامل بخش هایی از جمله محل معاینه، تزریقات، بهورزی و غیره می شود.

دکتر آرمیده افزود: یکی از دستاوردهای ارزشمند دولت تدبیر و امید، اجرای طرح تحول نظام سلامت و اهتمام جدی به ارتقای شاخص‌های سلامت مردم بود که موفقیت‌های زیادی را به همراه داشت.

این مسئول تاکید کرد: ارتقاء سطح شاخص‌های سلامت و کاهش هزینه‌های درمانی برای خانواده‌های روستایی در اولویت قرار دارد.