سه شنبه ٢٦ شهریور ١٣٩٨ -

چهارشنبه ٢٠ شهریور ١٣٩٨ ساعت ٢:٣٠ ق.ظ   ( بازدید : 66 نفر )

به مناسبت روز بهورز با اهدای گل و هدایایی از بهورزان مرکز خدمات جامع سلامت غلامان تقدیر شد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، سرپرست شبکه بهداشت و درمان راز و جرگلان اظهار کرد: فعالیت بهورز تلاشی واقع بینانه و ارزشمند که نتیجه آن رسیدن به جامعه سالم، با نشاط، پویا و عاری از بیماری است.

رضا علی یوسفی ادامه داد: امروز که ‌ما شاهد کاهش‌ مرگ‌ و میر مادران‌ و کودکان‌ هستیم،‌ باید همه‌ را مرهون ‌زحمات‌ و تلاش‌ بهورزان‌ بدانیم‌ زیرا ارتقای‌ شاخص ‌های‌ بهداشتی‌ کشور در گروی تلاش‌ و فعالیت‌ این‌ عزیزان‌ است‌.

وی با بیان اینکه تلاش‌ بهورزان‌ در دورافتاده ‌ترین ‌روستاهای‌ کشور موجب‌ شده خدمات‌ بهداشتی‌ لازم‌ به‌ روستاییان ‌ارائه‌ شود، خاطرنشان کرد: به‌ این‌ وسیله‌ از اشاعه ‌بیماری‌ در جامعه‌ جلوگیری‌ می شود.

یوسفی اضافه کرد: خدمت‌ بهورزان‌ نه‌ تنها موجب ‌سلامت‌ روستاییان‌ شده، بلکه‌ به ‌تامین‌ سلامت‌ جامعه‌ شهری‌ نیز کمک ‌می‌کند، زیرا بیماری‌ حد و مرز نمی ‌شناسد.

بر پایه این گزارش، با حضور پزشکان مرکز خدمات جامع سلامت غلامان و با اهدا شاخه گل و هدایایی از بهورزان تحت پوشش مرکز قدردانی شد.