یكشنبه ٢٦ آبان ١٣٩٨ -

چهارشنبه ١٥ آبان ١٣٩٨ ساعت ٢٣:٤٢ ب.ظ   ( بازدید : 92 نفر )

استاندار خراسان شمالی خواستار جذب منابع خیرین خارج از استان شد و گفت: فلسفه فعالیت خیر کمک به مناطق محروم است و انتظار می رود با توجه ویژه مجمع، منابع خیران به سمت استان های کمتر برخوردار سوق داده شود.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر محمدعلی شجاعی عصر امروز در دیدار با دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور اظهار کرد: استانداری خراسان شمالی آماده انعقاد تفاهم نامه با این مجمع برای اجرای پروژه های بهداشتی و درمانی در نقاط مختلف استان است.
وی با بیان اینکه مجمع خیرین سلامت کشور هر اعتباری در نظر بگیرد، استانداری نیز آماده است به همان میزان اعتبار برای پروژه ها اختصاص دهد، افزود: کمک خیرین سلامت، نگاه کلان کشوری را می طلبد.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی با اشاره به اینکه این استان جزو استان هایی بوده که سهم کمی از منابع مجمع خیرین سلامت داشته است، تصریح کرد: با توجه به نقاط محروم، خواستار توجه و فعالیت ویژه این مجمع در خراسان شمالی هستیم.
دکتر شجاعی با اشاره به اینکه پول خیر باید در نقطه ای هزینه شود که انسان های محروم و بی پول از امکانات بهداشت و درمان بهره مند شوند، اضافه کرد: در استانی هستیم که هنوز یکی از شهرستان های آن بیمارستان ندارد.
وی نگاه بلند خیرین سلامت در کشور را نگاهی ماندگار توصیف کرد و گفت: خیرین سلامت در حوزه ای کار می کنند که مانند آن وجود ندارد و کار خیر بهترین فعالیت در زندگی انسان است.
دبیرمجمع خیرین سلامت کشور نیز در این دیدار گفت: هدف از سفر به خراسان شمالی قدردانی از خیرین این استان و تلاش برای جذب منابع جدید و کمک به مناطق محروم است.
دکتر حسینعلی شهریاری با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی همیشه همراه و همکار این مجمع بوده است، افزود: هشت سال فعالیت دکتر هاشمی در کسوت معاونت بهداشتی و اکنون به عنوان رئیس دانشگاه، در ادامه کار مجمع بسیار موثر بوده است.
وی با بیان اینکه در سال های گذشته خیرین حوزه سلامت هفت هزار میلیارد تومان به بخش سلامت کمک کرده اند، گفت: مشارکت 53 خیر بانو در فعالیت های مجمع خیرین سلامت، نوید بخش فعالیت و حضور چشمگیر بانوان کشورمان در کارهای خیر است.
دبیرمجمع خیرین سلامت کشور با بیان اینکه خود را خادمان خیرین می دانیم، خاطرنشان کرد: در این سفر قول می دهیم با توجه به محرومیت خراسان شمالی، برای جذب منابع خیرین جدید از سایر استان ها تلاش و پیگیری شود.