شنبه ١٦ آذر ١٣٩٨ -

چهارشنبه ٦ آذر ١٣٩٨ ساعت ١٠:٥٨ ق.ظ   ( بازدید : 149 نفر )

سومین نشست شورای سیاست‌گزاری هفته پژوهش و فناوری خراسان شمالی با حضور دکتر علی بیک‌زاده معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری، دکتر سید احمد هاشمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، دکتر کاوه حجت معاون پژوهشی، دکتر احمد محقر رئیس دانشگاه بجنورد و سایر روسای دانشگاه‌ها و مسئولان استانی در سالن شهید رجایی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این جلسه، ضمن ابراز خرسندی از میزبانی اصحاب علم و پژوهش استان، ابراز امیدواری کرد که سیاست‌های برگزاری هفته پژوهش در جهت کاربردی کردن پژوهش ها پیش رود.

دکتر سید احمد هاشمی با تاکید بر لزوم کیفی و فناوری کردن پژوهش ها، اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌های پژوهشی، ارائه و رقابت محصولات نخبگان استان در نمایشگاه ها، گامی در این راستا است.

وی خاطرنشان کرد: با وجود نوپا بودن خراسان شمالی به لحاظ زیرساخت ها، در سه سال اخیر شاهد اتفاقات خوبی در حوزه پژوهش و فناوری استان بوده ایم که با توجه به پتانسیل‌های موجود امید است حرکت به سمت پژوهش های کاربردی، با سرعت بیشتری ادامه یابد.

در این جلسه معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان شمالی با بیان اینکه نمایشگاه معیار فعالیت‌های پژوهشی است، از دانشگاه ها، دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی با هماهنگی اداره کل صنعت معاون و تجارت خواست تا حضور فعال و پر رنگی در نمایشگاه فناوران استان داشته باشند.

دکتر علی بیک‌زاده افزود: تلاش بر این است تا علاوه بر سخنرانان پیش بینی شده در جشنواره پژوهش خراسان شمالی، دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، به عنوان جانشین فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی و وزیر معین این استان به عنوان سخنران محوری همایش دعوت شود.

همچنین مهندس امین یونسی مدیر توسعه و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز توضیحاتی در زمینه اقدامات انجام شده توسط کمیته دانشجویی با مدیریت این دانشگاه ارائه کرد و گفت: تا پانزدهم آذرماه منتخبین دانشجویی جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان، به سازمان برنامه و بودجه معرفی می شوند.

گفتنی است در این جلسه در مورد موضوعاتی از جمله برنامه های هفته پژوهش، جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر و برگزاری نمایشگاه فناوران خراسان شمالی، تصمیم گیری شد.

کارشناسان و مسئولان دانشگاه بجنورد به عنوان کمیته علمی، پارک علم و فناوری به عنوان متولی نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار، جهاد دانشگاهی به عنوان مسئول کمیته نظارت و ارزیابی و اداره کل آموزش و پرورش به عنوان مسئول کمیته جشنواره دانش آموزی نیز گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه کردند.