شنبه ١٦ آذر ١٣٩٨ -

چهارشنبه ٦ آذر ١٣٩٨ ساعت ١١:٦ ق.ظ   ( بازدید : 121 نفر )

دومین جلسه دیدار دبیران شورای صنفی با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، در این جلسه که به صورت پرسش و پاسخ برگزار شد، برخی از سوالات دانشجویان به نمایندگی از سوی دبیران شورا مطرح و دکتر سید احمد هاشمی به آن ها پاسخ داد.

دبیر مرکزی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی در این جلسه، درخواست تشکیل جلسه پرسش و پاسخ با حضور دانشجویان متقاضی، ارتباط بیشتر اعضای شورای صنفی با معاونت آموزشی و توضیح در مورد افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان را مطرح کرد.

حجت داورپناه، نحوه بررسی اعتراض به نمرات امتحانات، ارائه خدمات بستری رایگان با صدور معرفی نامه از معاونت فرهنگی و دانشجویی، تقاضای تخفیف در خدمات دندانپزشکی، توجه ویژه به آیین نامه تغذیه، توضیح در موضوع اتصال اینترنت خوابگاه های دانشجویی و غیره را از دیگر دغدغه های دانشجویان دانشگاه عنوان کرد.

دکتر سید احمد هاشمی نیز در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از جلسه با دانشجویان و ارتباط مستمر با آن ها، با تاکید بر اینکه در چارچوب قانون و در حد مقدورات خواسته های دانشجویان بررسی و انجام می شود، به برخی از مطالبات آنان پاسخ گفت.

تخفیف ویژه ارائه خدمات دانشکده دندانپزشکی در شیفت صبح به دانشجویان، رایزنی با بیمه سلامت برای بیمه رایگان دانشجویانی که تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند و بازدید سر زده از سلف سرویس دانشکده ها از قول هایی بود که توسط سرپرست دانشگاه به دانشجویان داده شد.

دکتر هاشمی در توضیح موضوع کیفیت غذا، یادآور شد: دانشگاه با توجه به اینکه خود متولی بهداشت در سطح جامعه است، حساسیت ویژه ای نسبت به پخت و کیفیت مواد غذایی دارد و در این زمینه هیچ کوتاهی قابل پذیرش نیست.

برپایه این گزارش در این جلسه که با حضور دکتر امیر امانی معاون فرهنگی و دانشجویی و سایر مسئولان حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد، اعتبار نامه دبیران شورای صنفی دانشجویان توسط دکتر هاشمی اعطاء شد.