شنبه ١٦ آذر ١٣٩٨ -

دوشنبه ١١ آذر ١٣٩٨ ساعت ٢:١١ ق.ظ   ( بازدید : 75 نفر )

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از برگزاری کارگاه بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی در تاریخ 13 آذرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، دکتر محمدرضا صفدری با اعلام این خبر گفت: کارگاه آموزشی با عنوان «بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی؛ مفاهیم و مقدمات» در روز چهارشنبه سیزدهم آذرماه از ساعت 8 الی 14 در محل سالن شهید رجائی دانشگاه برگزار می شود .

وی تصریح کرد: دکتر عنایت اله شعبانی رئیس کرسی زبان کالج بین المللی و دکتر علیرضا همتی مدیر اجرایی مرکز تحقیق و توسعه سیاست های دانشگاه علوم پزشکی تهران، تدریس کارگاه را بر عهده دارند.

دکتر صفدری بین المللی سازی آموزش عالی،پیشینه، اصول و اجزاء، بین المللی سازی در منزل،بین المللی سازی آموزش عالی، توسعه، استاندارد سازی روند بین المللی سازی آموزش عالی ایران، معرفی Education IRAN ، سیاست گذاری، برنامه ریزی و پایش توسعه امور بین الملل را از عناوین این کارگاه برشمرد.

وی معاونین دانشگاه، مدیران حوزه معاونت آموزشی و معاونت تحقیقات و فناوری، رؤسا و معاونین آموزشی دانشکده‌ها، معاونین آموزشی بیمارستان‌ها و مدیران گروه‌های آموزشی را از جامعه هدف این کارگاه آموزشی برشمرد.