پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
پنج شنبه ٦ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۳۲ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۵۹۸ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۹۵۴۷ مورد

شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٨ ساعت ١٠:٨ ق.ظ   ( بازدید : 390 نفر )

مصرف فست فودها، غذاهای آماده و غذهای پرنمک خطر ابتلا به سنگ های کلیوی را افزایش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، پزشک فوق تخصص نفرولوژی و عضو هیأت علمی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: بیماری های کلیوی علایم اختصاصی خاصی ندارد و هر فرد با وجود علایمی نظیر ضعف، بی حالی، فشارخون بالا، کاهش وزن، ورم پاها و صورت، تنگی نفس و کم خونی به منظور بررسی های لازم باید به پزشک متخصص مراجعه کند.
دکتر امیر بیگدلی افزود: همه افراد عادی از سن ۴۰ سالگی به بعد باید سالی یک مرتبه برای بررسی و انجام آزمایش های کامل و اطمینان از سلامت کلیه ها اقدام کنند.
وی اظهار داشت: مبتلایان به فشارخون بالا و دیابت و افرادی که عفونت های مکرر، سنگ های کلیوی و سابقه خانوادگی ابتلا به بیماری کلیوی و دیالیز دارند باید زودتر از افراد عادی به پزشک متخصص مراجعه کنند.
وی اضافه کرد: بی تحرکی، وزن بالا، مصرف مواد مخدر و الکل، مصرف زیاد نوشابه و فرآورده های پروتئینی حیوانی خطر ابتلا به بیماری های کلیوی را افزایش می دهد.
وی یادآور شد: فعالیت بدنی روزانه حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه، مصرف مایعات کافی و استفاده از غذاهای سالم خانگی و کم نمک در پیشگیری از ابتلا به مشکلات کلیوی کمک کننده است.
وی خاطرنشان کرد: میزان مصرف مایعات به تحرک فرد بستگی دارد و هرچه میزان تحرک و تعریق فرد بیشتر باشد نیاز به دریافت مایعات بیشتر است. 


منبع : ت1-1444ن چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.