یكشنبه ٦ بهمن ١٣٩٨ -

شنبه ٢١ دی ١٣٩٨ ساعت ٩:٢٣ ق.ظ   ( بازدید : 307 نفر )

حسابرس منتخب هیات امنا دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی درجه گزارش حابرسی این دانشگاه را "مقبول" اعلام کرد.

به گزارش وبدا مدیر امور مالی دانشگاه گفت: همه ساله علاوه بر دستگاه های نظارتی، عملکرد مالی دانشگاه و واحدهای تابعه از سوی حسابرس مستقل منتخب هیات امنا بررسی و در جلسه ای به اعضای هیات امنا ارایه می شود.

رضا آذری خاکستر خاطرنشان کرد: در گزارش حسابرس مستقل دانشگاه به هیات امنا که با بالاترین درجه گزارش حسابرسی"مقبول" ارایه شده، آمده است:"وضعيت مالي دانشگاه و ستاد دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني خراسان شمالي در تاريخ ۲۹ اسفند ماه ۱۳۹۷ و تغييرات در وضعيت مالي و تطبيق عملكرد با بودجه مصوب را براي سال مالي منتهي به تاريخ مزبور، از تمام جنبه هاي با اهميت، طبق استانداردهاي حسابداري بخش عمومي در چارچوب دستورالعمل هاي ابلاغي وزارت بهداشت، درمان و آموزش  پزشكي، به نحو مطلوب"مقبول" نشان مي دهد".

آذری به کسب نمره عالی در محورهای مربوط به مدیریت مالی در بررسی عملکرد سال ۹۷ دانشگاه از سوی استانداری و سازمان مدیریت اشاره و از حمایت های رییس و معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه جهت ارتقای سطح اموزش مدیران، ارتقای فرایندهای مالی و شفافیت در امور مالی دانشگاه و واحدهای تابعه جهت کسب این موفقیت تشکر کرد.