یكشنبه ٦ بهمن ١٣٩٨ -

دوشنبه ٢٣ دی ١٣٩٨ ساعت ١٠:١ ق.ظ   ( بازدید : 370 نفر )

با حضور سید ابراهیم محجوب رئیس شوراهای حل اختلاف دادگستری خراسان‌شمالی، احکام هر یک از اعضای شورای حل اختلاف دانشگاه علوم پزشکی ابلاغ شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر، گفت: در ادارات پر جمعیت استان نظیر دانشگاه علوم پزشکی، آموزش و پرورش، اصناف و ... شورای حل اختلاف، به منظور کم کردن اختلافات و کاهش پرونده‌های دادسرا تشکیل می شود.

حجت الاسلام اصغر قدیمی اعضای هیئت حل اختلاف دانشگاه علوم پزشکی را شامل خود به عنوان رئیس هیئت به انتخاب اعضا، دکتر تیمور بروشکی معاون اجرایی مرکز بهداشت استان و دکتر رضا تقوی متخصص بیماری های عفونی بیمارستان امام حسن(ع) و عضو هیئت علمی دانشگاه عنوان کرد.

وی هدف از راه اندازی شورای حل اختلاف دانشگاه علوم پزشکی را تلاش برای کم کردن اختلافات میان همکاران و یا کارکنان دانشگاه با سایر اشخاص دانست و خاطرنشان کرد: اگر اختلافی ایجاد شود و یک طرف از اعضای دانشگاه که ممکن است دانشجو، کارمند یا عضو هیئت علمی باشد به این هیئت ارجاع می شود.

حجت الاسلام قدیمی با بیان اینکه ممکن است طرف دعوی خود به هیئت حل اختلاف دانشگاه مراجعه کند و یا از طرف دادسرا ارجاع داده شود، افزود: با تقاضای حل اختلاف، پیگیری های حقوقی مورد نیاز بر حسب موضوع دعوی، صورت می گیرد.

مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، شیوه ارجاع را مراجعه مستقیم اعضای دعوی به هیئت جهت صلح و سازش، مراجعه همکاران در صورت با خبر شدن از موضوع دعوی و یا هدایت همکار و همچنین ارجاع پرونده ها از سوی شورای حل اختلاف و محاکم قضایی به هیئت حل اختلاف دانشگاه ذکر کرد.

منبع : ت1-1334آ چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان