لبنیات بومی استان با وجود همکاری دیگر دستگاه های اجرایی تا پایان سال جاری شناسنامه دار می شود .
به گزارش پایگاه خبری وب دا، مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: مراکز تهیه و تولید محصولات لبنی سنتی زیادی در خراسان شمالی وجود دارد که بدون داشتن مجوز به تولید و تهیه این نوع محصولات اقدام می کنند و احتمال ایجاد مشکل برای مصرف کنندگان وجود دارد.
دکتر حسن براتی زاده افزود: به منظور ساماندهی مراکز تولید و پخش محصولات لبنی سنتی، برای شناسنامه دار شدن محصولات پیگیری ها و بازدیدهای متعددی از محلات شده است و به برخی از این مراکز مجوز داده شده و خواهد شد.
وی با بیان این که مراکز تولید و توزیع لبنیات سنتی باید به طور حتم مجوز را از دانشگاه علوم در این پزشکی خراسان شمالی دریافت کرده باشند، اظهار داشت: با توجه به آن که سرانه مصرف شیر در استان کم است ، اخبار ضد و نقیض نباید مانع مصرف شیر و لبنیات شود.
وی اخبار منتشر شده در فضاهای مجازی مبنی بر آلودگی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه را تکذیب و تشویش اذهان عمومی اعلام کرد .
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر هیچ مشکل و محدودیتی برای مصرف شیر وجود ندارد و فقط جوسازی زمینه کاهش میزان سرانه مصرف را کاهش می دهد که اطلاع رسانی می تواند مفید و سازنده باشد.