پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
جمعه ٣١ فروردین ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۳۶ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۴۹۹ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۰۸۲۰ مورد

سه شنبه ١ بهمن ١٣٩٨ ساعت ١:٥٨ ق.ظ   ( بازدید : 245 نفر )

مدیرگروه سلامت جمعیت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی، با بیان اینکه سن ازدواج در استان افزایش یافته است، گفت: روند نزولی آمار ازدواج در خراسان شمالی، بر میزان باروری اثرگذار است.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، دکتر مریم پورآدینه اظهار کرد: از آنجایی که ده سال نخست ازدواج در باروری حائز اهمیت است، افزایش سن بانوان به 24 سال و آقایان به 27 سال، قدرت باروری را کاهش می دهد.

وی ادامه داد: یکی از اهداف مهم گروه سلامت جمعیت و خانواده دانشگاه، کاهش سن ازدواج و کاهش سن مادر در تولد نخستین فرزند است.

وی با بیان اینکه سن سالمند یعنی سنین 65 سال از سال های 65 تا 95 افزایش یافته و سیر صعودی را طی می کند، خاطرنشان کرد: بر اساس سرشماری جمعیت در سال 95، 25 درصد از جمعیت کشورمان را سنین 30 تا 60 سال تشکیل می دهند.

دکتر پورآدینه با بیان اینکه جمعیت جوان در هر کشور فرصتی طلایی برای رشد بسیاری از شاخص های کشوری است، اضافه کرد: اکنون این پتانسیل در کشور فراهم است و باید از آن نهایت بهره را برد.

وی با اشاره به اینکه شاخص درصد رشد جمعیت ایران از 2.4 به 1.24 درصد کاهش یافته است، ادامه داد: آموزش های حین ازدواج به منظور کاهش نرخ طلاق و افزایش آمار ازدواج بر آهنگ رشد جمعیت تاثیر مستقیم دارد.

این مسئول تصریح کرد: بسیاری از طلاق ها در پنج سال نخست زندگی به وقوع می پیوندد که ارائه آموزش های صحیح زناشویی می توان به صورت قابل توجهی از این آمار کاست.


منبع : ت1-1334آ چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.