پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
پنج شنبه ٦ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۳۰ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۲۶۴ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۱۲۱۳ مورد

سه شنبه ٨ بهمن ١٣٩٨ ساعت ١٣:١٢ ب.ظ   ( بازدید : 525 نفر )

اختلالات تیروئید در زنان به دلیل تغییرات هورمونی و دارا بودن کروموزوم x شایع تر از مردان است.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، پزشک فوق تخصص غدد و متابولیسم و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت:  بیماری های اتوایمیون (نقص سیستم ایمنی) شایع ترین دلیل کم کاری تیروئید است که باعث کاهش تولید هورمون تیروئید و در نهایت کم کاری تیروئید (هیپوتیروئیدیسم) می شود.

دکتر حبیبه سادات شاکری با بیان این که کم کاری تیروئید در زنان بالای 60 سال شیوع بیشتری دارد، اظهار داشت: اگر فردی زمینه بیماری اتوایمیون داشته باشد، استرس های محیطی و هیجانی شدید می تواند بیماری را در فرد شعله ور کند که به شکل کم کاری یا پرکاری تیروئید خود را نشان می دهد.

وی به علایم و نشانه های کم کاری تیروئید اشاره و عنوان کرد: خستگی، ضعف، بی حالی، اختلال قاعدگی، خونریزی های زیاد، سردرد، سرگیجه، یبوست، بی حوصلگی و افسردگی، افزایش وزن، خشکی پوست تغییرات حالت و ریزش مو از علایم و نشانه های کم کاری تیروئید به شمار می رود.

وی توضیح داد: درمان این اختلال بستگی به دلیل ایجاد کننده آن دارد و طول مدت آن در افراد مختلف متفاوت است.  

وی خاطرنشان کرد: با توجه به تاثیرات منفی این اختلال بر سلامت مادر و جنین بهتر است همه زنان قبل از باردار شدن آزمایش تشخیص تیروئید را انجام دهند تا با خطرات و عواقب جبران ناپذیر آن مواجه نشوند.


منبع : ت1-1444ن چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.