یكشنبه ٤ اسفند ١٣٩٨ -

شنبه ١٩ بهمن ١٣٩٨ ساعت ٢:١٥ ق.ظ   ( بازدید : 17 نفر )

سوپروازیزر آموزشی بیمارستان امام علی(ع) بجنورد گفت: به علت گسترش فرهنگ غلط مصرف مواد مخدر به عنوان مسکن حتی از طرف بزرگترهای خانواده و رواج مصرف آن به عنوان یک تفریح، جامعه بیش از گذشته نیازمند اطلاع رسانی و آگاهی است.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، فریبا منصوری در برنامه آموزشی ارتقاء سلامت که با رویکرد محور تربیت بدنی و عوارض مصرف موادمخدر در محل تالار شهید آوینی بیمارستان امام علی(ع) برگزار شد، گفت: رویکرد واحد آموزش بیمارستان امام علی(ع)، آگاه سازی و تبیین معضلات اعتیاد است.

وی افزود: در این برنامه آموزشی دکتر اسماعیل فرخی به عنوان مدرس، به تشریح فواید انجام فعالیت های ورزشی بر سلامت فرد و تعمیم آن به جامعه و افزایش انگیزه افراد در راستای فرهنگ سازی انجام ورزش های همگانی پرداخت.

منصوری با اشاره به اینکه متاسفانه در جامعه و حتی جامعه سلامت استان، فرهنگ غلط مصرف موادمخدر به عنوان مسکن گسترش یافته است، خاطرنشان کرد: بررسی راهکارهای مقابله با این معضل اجتماعی و برگزاری چنین برنامه های آموزشی، جهت آگاه سازی از مضرات و معضلات فرهنگی و اجتماعی مواد مخدر ضرورت دارد.

وی تاکید کرد: رویکرد واحد آموزش بیمارستان با هدف آگاه سازی و تبیین معضلات اعتیاد، ادامه دارد .

وی در تبیین فوآید انجام فعالیت های ورزشی و تاثیر بسزای ورزش در جلوگیری از ابتلا به اعتیاد، اضافه کرد: اگر افراد جامعه از عوارض، تهدیدات و معضلات مصرف مواد مخدر مطلع باشند، هیچگاه روی به مصرف این مواد خانمان سوز نخواهند آورد.

سوپروازیزر آموزشی بیمارستان امام علی(ع) یادآور شد: والدین با رفتار مناسب با فرزندان خود و آگاه سازی و تشریح عوارض مصرف مواد، سهم بسزایی در جلوگیری از ابتلای جوانان به اعتیاد دارند.

منبع : ت2-1334آ چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان