پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
پنج شنبه ٦ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۶۳ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۰۷۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۰۰۲۲ مورد

شنبه ٢٦ بهمن ١٣٩٨ ساعت ٨:٣٠ ق.ظ   ( بازدید : 375 نفر )

تغذیه مناسب، عامل مهم تقویت سیستم ایمنی است.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، پزشک متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: عملکرد قوی سیستم ایمنی در فصل های سرد سال می تواند فرد را از ابتلا به بیماری های فصلی نظیر آنفلوانزا، آرتریت، آلرژی و ... محافظت کند.

دکتر امید توپچیان افزود: برخی مواد غذایی می توانند از طریق تقویت سیستم ایمنی، بدن را در مقابل عفونت محافظت کرده و سیستم ایمنی را تقویت کنند.

وی مصرف غذاهای پر پروتئین را در تقویت سیستم ایمنی موثر دانست و اظهار داشت: استفاده از غذاهای دریایی نظیر ماهی ها، گوشت بدون چربی، مرغ، تخم مرغ، لوبیا و نخود، سویا، آجیل ها و مغزها در تقویت سیستم ایمنی تاثیر به سزایی دارد.

وی ادامه داد: ویتامین آ از طریق نقشی که در سلامت پوست و غشاهای مخاطی بدن مانند دهان، معده، روده و ... دارد، می تواند به تنظیم سیستم ایمنی بدن و محافظت در مقابل عفونت ها کمک شایانی کند.

وی اضافه کرد: این ویتامین تقویت کننده سیستم ایمنی در غذاهایی نظیر سیب زمینی، هویج، بروکلی، اسفناج، فلفل قرمز، زردالو، تخم مرغ  گوشت ها و جگر وجود دارد .

به گفته این پزشک متخصص، ویتامین ث با تحریک تشکیل آنتی بادی و تقویت ایمنی در محافظت در برابر عوامل عفونت زا به بدن کمک می کند.

وی خاطرنشان کرد: با مصرف مرکبات نظیر پرتقال، گریپ فروت ، نارنگی، فلفل سبز، گوجه فرنگی و ... می توان ویتامین ث مورد نیاز بدن را تامین کرد.


منبع : ت1-1444ن چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.