پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
پنج شنبه ٦ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۵ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۹۹۸ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۹۹۴۷ مورد

یكشنبه ٤ اسفند ١٣٩٨ ساعت ١٣:١٧ ب.ظ   ( بازدید : 467 نفر )

مصرف مواد غذایی حاوی روی به عملکرد صحیح سیستم ایمنی کمک می کند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، پزشک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: روی در مواد غذایی نظیر گوشت، شیر، لوبیا، آجیل و گوشت مرغ وجود دارد و مصرف آن علاوه بر تقویت سیستم ایمنی، در بهبود زخم ها تاثیر به سزایی دارد.

دکتر امید توپچیان افزود: برخی مواد مغذی دیگر نظیر ویتامین B6 ، فولات، سلنیوم، آهن و پروبیوتیک ها نیز بر پاسخ ایمنی تاثیر گذاشته و بدن افراد را در مقابل سرماخوردگی و دیگر ویروس ها مقاوم می سازد.

وی اظهار داشت: مصرف مرکبات نظیر گریپ فروت، نارنگی، پرتقال، لیموشیرین و ترش، انواع فلفل سبز و قرمز، کلم بروکلی، سیر، زنجبیل، اسفناج، بادام، زردچوبه، چای سبز، کیوی، گوشت ماهی و بوقلمون به منظور پیشگیری و کمک به درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا توصیه می شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به آن که تغذیه عامل موثری در تقویت سیستم ایمنی است، وعده های غذایی خود را به گونه ای برنامه ریزی کنید که این تقویت کننده ها در آن وجود داشته باشد.


منبع : ت1-1444ن چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.