پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
دوشنبه ١٠ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۲۱۳ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۹۱۷۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۲۷۹۱۲ مورد

دوشنبه ٩ تیر ١٣٩٣ ساعت ٨:٢٨ ق.ظ   ( بازدید : 927 نفر )

محدود کردن مصرف نمک، بهترین راه مقابله با تشنگی در ایام روزه داری است.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه با اعلام این مطلب گفت : دریافت اضافی نمک، بدن را به واکنش هایی مجبور می کند و برای دفع این مقدار مازاد، مقادیر زیادی آب از بدن دفع می شود که زمینه تشنگی فرد را فراهم می آورد.

«نسرین علیزاده» تاکید کرد : به جز مقدار نمک اندکی که برای طبخ به غذا اضافه می شود، دیگر سر سفره به غذا نمک اضافه نکنید و از آوردن نمکدان خودداری کنید.

وی افزود : مصرف سبزی و میوه کافی نیز می تواند در طول روز از بروز تشنگی زودرس جلوگیری کند.

وی تصریح کرد : مصرف مواد غذایی پر پروتئین در وعده سحری نظیر کباب ها سبب تحریک تشنگی در ساعات نخست روز می شود و فرد از تشنگی زیاد رنج می برد.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.