پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
یكشنبه ٩ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۱۳ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۴۳۶ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۱۱۹۴۵ مورد

شنبه ٦ اردیبهشت ١٣٩٩ ساعت ١٣:١٨ ب.ظ   ( بازدید : 227 نفر )

مصرف لبنیات کم چرب بین وعده افطار تا سحری ضروری است.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، کارشناس مسوول تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: مصرف انواع میوه و سبزیجات، نان و غلات به ویژه نان سبوس دار و جوانه ها در ماه رمضان بسیار مفید و موثر است.

مهسا شمشیرگران، استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین B6 نظیر حبوبات و آجیل را در تقویت سیستم ایمنی به ویژه در ماه رمضان موثر دانست و افزود: با مصرف تخم مرغ، مرغ و گوشت سفید که حاوی روی است و همچنین انواع گوشت و حبوبات که سرشار از آهن است، می توان پروتیین مورد نیاز روزانه را تامین کرد.

وی بر ضرورت پیروی از اصول رژیم غذایی سالم در این ماه تاکید کرد و اظهار داشت: استفاده از غذاهای سرخ شده، پرادویه و پرنمک در ایام ماه رمضان باید محدود شود.

وی اضافه کرد: مصرف سوپ به منظور دریافت سبزیجات و غلات کامل و جوانه ها به دلیل داشتن انواع ویتامین B در این ماه توصیه می شود.

وی به اهمیت وعده سحری اشاره و عنوان کرد : غذای خود را از افطار تا سحری به سه وعده سبک تقسیم کنید و آب فراوان بنوشید و مصرف میوه های پر آب نظیر هندوانه را در وعده سحری فراموش نکنید.

وی نسبت به حذف وعده سحری هشدار داد و خاطرنشان کرد: پرهیز از مصرف چای، قهوه و کولا که حاوی کافیین بوده و مضر تلقی می شود، ضروری است.


منبع : ت2-1444ن چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.