پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ٨ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۲۱ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۴۲۵۲ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۹۲۷۴ مورد

سه شنبه ٢٨ مرداد ١٣٩٩ ساعت ١٣:٤٩ ب.ظ   ( بازدید : 452 نفر )

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: شیر پاستوریزه و استریلیزه غنی شده با ویتامین دی و کلسیم در شرایط شیوع بیماری کووید ۱۹ مصرف کنید.

 به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر محمدرضا جلیلوند گفت: رعایت اصول تنوع، تعادل، کفایت تغذیه ای و مدیریت کالری از موارد مهم و ضروری در خصوص تغذیه در شرایط شیوع بیماری کووید ۱۹ است. 
دکتر جلیلوند افزود: با توجه به نقش شکر و قندهای آزاد در افزایش التهاب و سرکوب سیستم ایمنی بدن، کاهش و حذف آن در برنامه غذایی توصیه می شود.
وی بر مصرف ماهی های چرب، گوشت مرغ و ماکیان در شرایط کنونی تاکید کرد و اظهار داشت: مصرف پروتئین ها به ویژه منابع گیاهی و‌حیوانی در این شرایط توصیه می شود.
وی بر مصرف مایعات به ویژه آب به میزان ۸ لیوان در روز تاکید و عنوان کرد: روغن زیتون را در اولویت مصرف قرار دهید و از مصرف دیگر روغن ها در حد امکان در شرایط کنونی پیشگیری کنید .
 این عضو هیات علمی دانشگاه خاطرنشان کرد: مصرف غذاهای آماده، فست فودها و تنقلات بی ارزش را به ویژه در شرایط کنونی محدود کنید. 


منبع : ت1-1444ن چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.