پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
جمعه ٧ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۹ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۹۸۴ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۲۷۷۳ مورد

شنبه ٢٢ شهریور ١٣٩٩ ساعت ١٤:١٤ ب.ظ   ( بازدید : 153 نفر )

مصرف گوشت قرمز به دلیل تحریکات بیشتر ترشح اسید معده باعث بدتر شدن دردهای شکمی شده و باید محدود شود.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه بیمارستان امام رضا (ع) دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: مصرف غذاهای چرب، فست فودها، لبنیات، قهوه، فلفل و ادویه جات، غلات کامل با سبوس بالا و ... در زمان درد معده و دردهای شکمی باید محدود شود.

مهسا شمشیرگران افزود: اگر ناراحتی معده ناشی از مسمومیت غذایی یا مشکلات گوارشی باشد، به طور معمول پس از 48 ساعت بهبود می یابد، اما اگر مدت بیشتری طول کشید ممکن است از نشانه های زودرس بیماری کووید 19 باشد.

وی پرخوری و مصرف غذاهای شور را در دردهای شکمی موثر دانست، اظهار داشت: پرخوری و مصرف غذا در حجم بالا در یک وعده احتمال درد شکمی را افزایش می دهد و باعث احساس نفخ  در فرد می شود که بهتر است برنامه غذایی سالم با تقسیم وعده های غذایی به 5 یا 6 وعده در حجم کم را در پیش گرفت.

وی مصرف نعناع و زنجبیل را در بهبود درد شکمی موثر دانست و خاطرنشان کرد: نعناع علاوه بر تازه کردن تنفس در دم و بازدم به بهبود دل درد کمک می کند و زنجبیل در کاهش کرامپ های معده تاثیر به سزایی دارد.


منبع : ت2-1444ن چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.