پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
جمعه ٧ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۳ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۹۰۰ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۳۶۸۹ مورد

سه شنبه ٢٩ مهر ١٣٩٩ ساعت ١٣:٤٩ ب.ظ   ( بازدید : 143 نفر )

کمبود ویتامین های C ، D و E احتمال ابتلا به بیماری های تنفسی و کرونا را افزایش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: مصرف روزانه 3 واحد از گروه سبزی ها به جز سبزیجات نشاسته ای و حداقل دو واحد میوه به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری های تنفسی به ویژه بیماری کووید 19 توصیه می شود.

انیسه وطن دوست با بیان این که مصرف پیاز خام همراه غذا را در شرایط کنونی فراموش نکنید ، تاکید کرد: از مصرف سوسیس، کالباس و دیگر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین در شرایط کنونی به شدت پرهیز کنید.

وی اظهار داشت: مصرف سالاد همراه با آب لیموترش تازه یا آب نارنج ، هویج، کدوحلوایی، سبزی تازه و ... را به طور حتم در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید.

وی نسبت به مصرف غذاهایی که به طور کامل پخته نمی شود، هشدار داد و خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی از منابع پروتئین نظیر حبوبات ، تخم مرغ و ... استفاده کرده و از خوردن غذا و مایعات در مکان های نامطمئن به شدت خودداری کنید.

وطن دوست به اهمیت خواب و استراحت کافی در شرایط کنونی اشاره کرد و گفت: به مصرف غذاهای کم حجم و پرکالری توجه ویژه داشته باشید و سالاد کاهو و کرفس را به دلیل تامین نیاز بخشی از مایعات بدن فراموش نکنید.


منبع : ت2-1444ن چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.