پنج شنبه ٦ اردیبهشت ١٤٠٣ -

یكشنبه ٢٣ آذر ١٣٩٩ ساعت ١٧:٥٦ ب.ظ   ( بازدید : 937 نفر )

جشنواره تجلیل از برگزیدگان  پژوهش و فناوری با حضور معاون استاندار، روسا و مدیران دانشگاه‌ها و دستگاه های اجرایی استان در سالن اجتماعات استانداری خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: این دانشگاه در حیطه های مختلف پژوهش در سال جاری جزو منتخبین معرفی شد.
دکتر امیر امانی اظهار داشت : در بخش اساتید دکتر “فرزانه رشیدی “، عضو هیات علمی دانشکده پزشکی در بخش کارکنان ، دکتر “حمیدرضا شرکا “، کارمند معاونت بهداشتی و در بخش دانشجویی،” پویان شکوری “ دانشجوی پزشکی موفق به کسب رتبه پژوهشگر برتر استان شدند .
وی خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز استان به فناوری های کاربردی امیدواریم سال های آینده علاوه بر موفقیت همکاران و دانشجویان در حیطه های پژوهشی در زمینه فناوری نیز موفقیت‌هایی را کسب کنیم.
شایان ذکر است ، در پایان مراسم لوح تقدیر، تندیس و هدایایی به منتخبین این جشنواره اهدا شد.

منبع : ت1-1444ن چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان