پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
پنج شنبه ٣٠ فروردین ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۲۵ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۵۶۴ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۰۰۸۹ مورد

یكشنبه ١٠ اسفند ١٣٩٩ ساعت ١٠:٥١ ق.ظ   ( بازدید : 312 نفر )

مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: در هنگام خرید کنسرو ماهی به نشانگر رنگی تغذیه توجه کنید تا حاوی روغن و نمک کمتری باشد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، نسرین علیزاده اظهار کرد: در هنگام خرید، از کنسرو ماهی که حاوی تکه های ماهی در آب پخته شده و دارای روغن زیتون و سبزیجات است انتخاب کنید.
وی علت ماندگاری طولانی مدت غذاهای کنسروی را مربوط به فرایند تولید کنسرو دانست و گفت: از آنجایی که غذاهای کنسرو شده طی فرایند دمایی بالایی تولید می شوند باکتری های عامل فساد در آنها از بین رفته است و به علت نوع بسته بندی خاص آنها امکان ورود مجدد این عوامل به درون قوطی وجود ندارد.
علیزاده ادامه داد: نمک نیز به عنوان نگه‌دارنده و افزایش‌دهنده زمان ماندگاری محصول به کنسرو اضافه می‌شود اما میزان آن خیلی بالا نیست که در ماندگاری طولانی مدت تن ماهی و دیگر غذاهای کنسروی تاثیرگذار است.
وی خاطرنشان کرد: کسانی که رژیم غذایی محدود از نمک دارند، تن ماهی کمتر مصرف کنند و استفاده از ماهی تازه بخارپز در سبزیجات معطر یا کبابی را نسبت به کنسرو ماهی در اولویت قرار دهند.


منبع : 2355 م چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.