پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
پنج شنبه ٦ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۳۱ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۵۴۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۹۴۹۲ مورد

یكشنبه ٢٥ آبان ١٣٩٣ ساعت ١٣:٥٢ ب.ظ   ( بازدید : 1055 نفر )

در دهه اول محرم بر نحوه پخت و پز غذا های نذری نظارت شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت درمان و دانشکده پرستاری شیروان:

محمدعلی وارنگ کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای در این باره گفت: از ابتدای ماه محرم به همت بازرسین بهداشت محیط وحرفه ای در سطح شهر و کلیه همکاران در کلیه مراکز بهداشتی و درمانی 274 مورد بازدید صورت گرفت و مساجدی که دارای نواقص بهداشتی بوده به ادارت مربوطه مکاتبات لازم صورت گرفته و همچنین در این راستا تعداد 15 مورد کارت بهداشت جهت شاغلین ،  15 مورد نمونه برداری آب میکروبی ، 3 مورد نمونه برداری مواد غذایی و 52 جلسه آموزشی جهت افراد درگیر در امر پخت و پز برگزار گردید.

محمد علی وارنگ همچنین در ادامه خاطرنشان ساخت: در بازدید ها به نظافت داخل مسجد و محوطه و سرویس های بهداشتی و هیئت ها و بر نحوه توزیع شربت و چای و شیرکاکائو های نذری نظارت داشتیم و در حین بازدید تعدادی بروشور و نکات بهداشتی لازم به خادمین جهت افزایش آگاهیشان تقدیم می گردید.


منبع : شبکه بهداشت و درمان شیروان چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.