پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ٨ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۵۰ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۷۹ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۵۲۰۱ مورد

شنبه ٦ اسفند ١٤٠١ ساعت ١١:٥٩ ق.ظ   ( بازدید : 164 نفر )

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: الگوی غذایی نامناسب مهمترین عامل خطر ابتلا به بیماری‌هایی نظیر دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان‌ها، فشار خون، قند خون، چاقی و اضافه وزن است.

دکتر طاهره عربی در گفتگو با وب‌دا، اظهار کرد: مصرف بیش از حد قندها و چربی‌ها باعث اضافه وزن، چاقی، افزایش فشار خون و چربی خون می‌شود.

 

وی افزود: قندهای ساده مثل قند و شکر به سرعت جذب شده و اگر به صورت خالص مصرف شوند، چیزی جز کالری اضافه ندارند.

 

دکتر عربی تصریح کرد: همچنین با مصرف بی رویه نمک، ریسک ابتلا به فشار خون، سکته قلبی، پوکی استخوان و سرطان معده افزایش می یابد.

 

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: شهروندان می‌توانند با مصرف فیبرهای موجود در مواد غذایی به پایین آوردن کلسترول خون و کاهش وزن کمک کنند.

 

وی در انتها تأکید کرد: فیبرهای محلول در محصولاتی مانند جو، حبوبات و میوه‌ها و فیبرهای نامحلول در سبزیجات و سبوس یافت می‌شود و مصرف آن‌ها خطر ابتلا به عفونت و سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.