پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ٨ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۱۰ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۳۴۸۸ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۸۵۱۰ مورد

یكشنبه ٢٨ خرداد ١٤٠٢ ساعت ٧:١٥ ق.ظ   ( بازدید : 288 نفر )

کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مادران می‌توانند با افزایش مقدار پروتئین و ویتامین‌ها به کمک برخی مواد غذایی، غذای کودک را مقوی‌تر کنند.

 

زینب محمدنیا در گفتگو با وب‌دا اظهار کرد: در شش ماهه اول پس از تولد تغذیه انحصاری با شیر مادر بسیار مهم و حیاتی بوده و غذای کمکی از پایان شش ماهگی بایستی با غذاهای ساده تر آغاز شده و به مرور مقوی تر و با استفاده از گروه‌های مختلف مواد غذایی تهیه شود.

 

وی افزود: یکی از روش‌های مغذی‌سازی غذای کودک، استفاده از انواع حبوبات مانند عدس و ماش کاملا پخته است که می تواند مورد استفاده کودک، پس از ۶ ماهگی قرار بگیرد.

 

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد تصریح کرد: افزودن تخم مرغ آب پز رنده شده نیز به سوپ، ماکارانی یا برنج پس از طبخ، و استفاده از پودر جوانه غلات و حبوبات در برخی غذاها به ویژه سوپ و فرنی و پلو غذاها را مقوی تر خواهد کرد.

 

محمدنیا با اشاره به ارزش غذایی لبنیات و اهمیت افزودن آن به غذای کودک، تصریح کرد: در تهیه غذای کودکان بالای یک سال، اضافه کردن کمی شیر پاستوریزه گاو به سوپ یا آش و افزودن ماست پاستوریزه به پوره میوه ها بسیار توصیه می شود.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.