بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و آشامیدنی و اماکن عمومی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت درمان و دانشکده پرستاری شیروان:
محمدعلی وارنگ کارشناس مسئول واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت شیروان گفت:
طبق سنوات گذشته از ابتدای اسفندماه 93 لغایت 15 فروردین94در غالب دو تیم بازرسی و یک تیم نظارت از ساعت 8 صبح لغایت 20 شب فعالیت های نظارتی خود را انجام می دهند
وی بازدید از مرکز و اماکن حساس را از جمله فعالیت های بازرسان بهداشت محیط در این طرح عنوان کرد و از کلیه همشهریان عزیز خواست در صورت خرید هرگونه مواد غذایی به تاریخ تولید و انقضاء توجه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را در کلیه ساعات شبانه روز به شماره تلفن های ذیل اطلاع دهند:
سامانه مردمی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی1490
36222339 واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت