جمعه ٤ خرداد ١٤٠٣ -

برای نخستین بار در خراسان شمالی انجام شد؛

راه اندازی دستگاه کولپوسکوپی جهت تشخیص به موقع سرطان های زنان
دوشنبه ٢٤ اردیبهشت ١٤٠٣ ساعت ٢:٢٣ ق.ظ   ( بازدید : 101 نفر )

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی همزمان با آغاز هفته ملی جمعیت، از تجهیز و راه اندازی بیمارستان امام علی (ع) بجنورد به یک دستگاه کولپوسکوپی برای نخستین بار در استان خبر داد و گفت: با حضور دکتر شرفخانی، پزشک فوق تخصص سرطان زنان این دستگاه، جهت تشخیص سریع تر سرطان های زنان (دهانه رحم) راه اندازی شده است.

دکتر جواد شاهین فر؛ در گفت و گو با وبدا؛ با بیان اینکه کولپوسکوپ دوربین دوچشمی مستقر شده بر پایه جهت دیدن اعضای مورد نظر در افرادی که اندیکاسیون کولپوسکوپی دارند به کار گرفته می شود، افزود: با بکارگیری این دستگاه به تشخیص سریع تر سرطان های زنان و همچنین بیوپسی جهت تشخیص ضایعات پیش بدخیم نیز کمک می کند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه خدمات تشخیصی و درمانی به ویژه در حوزه سرطان از برنامه‌ های اولویت دار این دانشگاه محسوب می شود و در همین راستان راه اندازی تجهیزات به روز درمانی از جمله شتاب دهنده خطی های انرژی در گام های اجرایی دانشگاه قرار گرفته است.

دکتر شاهین فر با بیان اینکه رویکرد دانشگاه ارائه خدمات کامل بهداشتی و درمانی در استان است، اضافه کرد: در نبود این دستگاه بیماران برای تشخیص به موقع و سریع تر به استان های همجوار سفر می کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی توسعه عدالت در سلامت در استان را مورد تاکید قرار داد.