پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
سه شنبه ٩ خرداد ١٤٠٢ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۳۳ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۶۹۰ مورد

تعداد بازدید های کل : ۲۹۰۹۰۶۰ مورد

سه شنبه ١٨ فروردین ١٣٩٤ ساعت ١١:٥٧ ق.ظ   ( بازدید : 791 نفر )

1- تميزي و پاكيزگي را حفظ كنيد.

- قبل از دست زدن به مواد غذايي و مكرراً در طول آماده سازي مواد غذايي دستان خود را بشوييد.

- پس از رفتن به توالت دست‌هاي خود را بشوييد.

- تمام سطوح و تجهيزات مورد استفاده براي آماده‌سازي مواد غذايي را بشوييد و بر طبق اصول بهداشتي رفتار كنيد.

- از فضاي آشپزخانه و مواد غذايي در برابر حشرات، آفات و ساير حيوانات حفاظت كنيد.

2- مواد غذايي خام و پخته را جدا نگهداري كنيد.

- گوشت، مرغ و غذاهاي دريايي خام را از ديگر مواد غذايي جدا كنيد.

- براي آماده كردن مواد غذايي خام از تجهيزات و وسايل (مانند چاقو و تخته خردكن) جداگانه استفاده كنيد.

- براي جلوگيري از تماس مواد غذايي خام و آماده شده، مواد غذايي را در ظروف درب‌دار نگهداري كنيد.

3- مواد غذايي را كاملاً بپزيد.

- مواد غذايي را كاملاً بپزيد، به خصوص گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ و مواد غذايي دريايي

- غذاهايي مانند سوپ و خورش را به نقطه جوش برسانيد تا مطمئن شويد كه آنها به 70 درجه سانتي‌گراد رسيده‌اند. در حالت ايده‌آل، از يك دماسنج استفاده كنيد.

- براي مصرف مواد غذايي كه قبلاً پخته شده‌اند، آنها را به طور كامل داغ كنيد.

- زماني كه مواد غذايي را كباب، سرخ و يا بريان مي‌كنيد از طبخ بيش از حد آنها اجتناب كنيد زيرا ممكن است باعث توليد مواد شيميايي سمي شود.

4- مواد غذايي را در دماي مناسب نگه داريد.

- مواد غذايي پخته شده را بيش از 2 ساعت در دماي اتاق رها نكنيد.

- تمام مواد غذايي پخته شده و فاسدشدني را به سرعت در جاي خنك قرار دهيد (ترجيحاً زير 5 درجه سانتي‌گراد).

- مواد غذايي پخته شده را پيش از مصرف در دماي خيلي داغ (بيش از 60 درجه سانتي‌گراد) نگه داريد.

- مواد غذايي را براي مدت طولاني حتي در يخچال و فريزر ذخيره نكنيد.

- براي اينكه مواد غذايي را از حالت انجماد خارج كنيد، آنها را در دماي اتاق قرار ندهيد.

5- از آب و مواد اوليه سالم استفاده كنيد.

- از آب سالم و تصفيه شده استفاده كنيد.

- مواد غذايي تازه و سالم را انتخاب كنيد.

- براي حفظ سلامتي، از مواد غذايي پاستوريزه، مانند شير پاستوريزه استفاده كنيد.

- ميوه‌ها و سبزي‌ها را بشوييد، به خصوص اگر خام خورده مي‌شوند.

- از مواد غذايي كه تاريخ انقضاي آنها گذشته است،استفاده نكنيد.


منبع : دانشکده پرستاری و مامایی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.