پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
پنج شنبه ٦ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۸ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۴۷۵ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۱۴۲۴ مورد

شنبه ٥ اردیبهشت ١٣٩٤ ساعت ٩:٣٨ ق.ظ   ( بازدید : 1325 نفر )

21 آشپز با 32 نوع غذا در جشنواره غذای سالم دانشکده پرستاری شیروان شرکت کردند

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شیروان

دکتر حسین زارع سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت:

با توجه به شعار سازمان جهانی بهداشت و شعار ملی سلامت "ایمنی غذا از مزرعه تا سفره" امسال در هفته سلامت با برگزاری جشنواره غذاهای سنتی قصد فرهنگ سازی و یاد آوری نکات مهم در رعایت تنوع در خوردن غذا ، تعادل و توازن در دریافت غذا ، انتخاب غذاهای کم چرب ، استفاده بیشتر سبزیجات و محصولات غله ای و میوه ها در غذاها و میانه روی در مصرف شکر ، نمک و نوشابه های گاز دار داریم

زارع افزود: در پایان به سه نفر از دانشجویان و سه نفر از پرسنل که نکات ایمنی و ارزش غذایی و سالم بودن غذا را رعایت کرده بودند جوایزی اهداء گردید.


منبع : شبکه بهداشت و درمان شیروان چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.