خوردن صبحانه در دانش آموزان بسیار ضروری است و یادگیری را افزایش می دهد.
به گزارش « وب دا » کارشناس سلامت جوانان ، نوجوان و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : تمرکز حواس ، افزایش قدرت یادگیری و پیشگیری از اضافه وزن و چاقی از فواید خوردن صبحانه به شمار می رود.
« زهرا رحمانیه » تصریح کرد : غذاهایی مانند فرنی ، شیربرنج ، حلیم و عدسی از ارزش غذایی بالایی برخوردارند و یک صبحانه سالم و مغذی برای دانش آموزان به شمار می روند.
وی همچنین افزود : غذاهایی نظیر نان و پنیر و گردو ، نان و تخم مرغ و گوجه فرنگی ، نان و کره و مربا ، نان و کره و عسل یا خرما همراه با یک لیوان شیر یک صبحانه سالم و کامل محسوب می شوند.