پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
پنج شنبه ٦ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۶۶ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۷۹۷ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۱۷۴۶ مورد

جمعه ٢٣ بهمن ١٣٩٤ ساعت ٢٢:٨ ب.ظ   ( بازدید : 852 نفر )

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، بمناسبت گرامیداشت ایام خجسته دهه مبارک فجر جشنواره آشپزی جهت کارکنان و دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان در مورخ 20 بهمن 94 در محل سلف مرکزی دانشگاه با حضور مسئولین برگزار گردید.

بر پایه این گزارش اسامی برندگان به شرح ذیل اعلام گردید:

 

انواع آش (نفرات اول تا سوم)

 

 

 

  کارکنان

1 – صدیقه ایمانی

 

2 – زینب عضدی

 

3 – بتول سمیعی

 

 

 

دانشجویان

1 – سمیه ناجی

 

2 – الهه اشرف عظیمی

 

 

3 – افروز آزاد زاده

انواع خوراک (نفرات اول تا سوم)

 

 

 

  کارکنان

 

1 – آمنه قربانی

 

2 – بهرخ بهین

3 – شیوا یزدانی

 

 

دانشجویان

 

1 – افروز آزاد زاده

 

2 –ریحانه مهاجر

 

3 – ریحانه قاسمیان

     
 

 

 


منبع : مدیریت فرهنگی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.