به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، بمناسبت گرامیداشت ایام خجسته دهه مبارک فجر جشنواره آشپزی جهت کارکنان و دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان در مورخ 20 بهمن 94 در محل سلف مرکزی دانشگاه با حضور مسئولین برگزار گردید.
بر پایه این گزارش اسامی برندگان به شرح ذیل اعلام گردید:
انواع آش (نفرات اول تا سوم)
|
کارکنان
|
1 – صدیقه ایمانی
|
2 – زینب عضدی
|
3 – بتول سمیعی
|
دانشجویان
|
1 – سمیه ناجی
|
2 – الهه اشرف عظیمی
|
3 – افروز آزاد زاده
|
انواع خوراک (نفرات اول تا سوم)
|
کارکنان
|
1 – آمنه قربانی
|
2 – بهرخ بهین
|
3 – شیوا یزدانی
|
دانشجویان
|
1 – افروز آزاد زاده
|
2 –ریحانه مهاجر
|
3 – ریحانه قاسمیان
|
|
|
|