آشپزخانه مجتمع آموزش عالی سلامت شیروان در مکان مناسبی جهت ارائه غذای گرم برای دانشجویان عزیز راه اندازی شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت درمان و مجتمع آموزش عالی سلامت شیروان:
دکتر حسین زارع سرپرست شبکه بهداشت درمان و مجتمع آموزش عالی سلامت شیروان در در مراسم آیین افتتاح آشپرخانه مجتمع آموزش عالی سلامت شیروان گفت:
این اشپزخانه در مساحت 40 متر مربع شامل انبار و سالن پخت و پز با 450 میلیون ریال اعتبار در مدت 20 روز تکمیل و راه اندازی شد
زارع خاطر نشان با توجه به نبود آشپزخانه در این مجتمع و حمل و نقل نامناسب غذا از سالنهای پخت و پز که موجب نارضایتی دانشجویان عزیز می گردید از سه ماه گذشته با مساعدت شرکت پخت و پزایده آل خراسان شمالی در کنار سلف سرویس 40 متر بنای دیگر تحت عنوان آشپرخانه در مدت 20 روز ساخته و راه اندازی شد تا دانشجویان محترم بتوانند غذا با دمای مناسب و کیفیت مطلوب میل نمایند
در پایان از آقای مهندس برات زاده رئیس شرکت پخت و پز ایده آل خراسان شمالی جهت مشارکت در تسریع ساخت تقدیر و تشکر شد

