غذاهایی که با روغن زیاد سرخ می شوند خطر ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی را افزایش می دهد.
به گزارش « وب دا » کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی با بیان این مطلب گفت :مصرف روغن زیاد به هنگام سرخ کردن غذا می تواند موجب چاقی و افزایش چربی های نامطلوب خون شده و خطر بیماری های قلبی – عروقی را افزایش دهد.
« نسرین علیزاده » تصریح کرد : در جریان سرخ کردن هم روغن و هم مواد غذایی تغییرات نامطلوبی پیدا می کنند که موجب تولید مواد مضر یا از بین رفتن مواد مفید مانند ویتامین های غذا می شود.
وی در ادامه افزود : هنگام سرخ کردن درجه حرارت غذا به بالاتر از حرارت جوش می رسد و در چنین درجاتی بعضی مواد مغذی موجود در غذا به مقدار زیادی کم شده و باعث ایجاد مواد خطرناکی در غذاها می گردد که خطر سرطان را افزایش می دهد.