کارگاه آموزشی کاهش چربی، قند و نمک برای مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های استان و کارشناسان در معاونت غذا و داروی خراسان شمالی برگزار شد.
به گزارش وب دا معاون غذا و داروی دانشگاه با اعلام این خبر بیان کرد: این دوره که توسط یکی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی استان و کارشناسان با عنوان کاهش استفاده و مصرف چربی، قند و نمک در محصولات غذایی و آشامیدنی برگزار گردید ، مورد استقبال قرار گرفت.
دکتر علی یوسفی افزود : برگزاری این دوره آموزشی در راستای ارتقاء سطح سلامت جامعه و اجرایی نمودن برنامه عملیاتی معاونت غذا و دارو صورت گرفت و با توجه به اهمیت تولید محصولات سالم و کاهش مصرف چربی و قند و نمک برای کاهش بیماریهای واگیر ،برگزاری این دوره ها و تداوم آن ها اثربخش می باشد.